pátek 21. února 2014

DIY: Čokoládové cupcakes s karamelovo-lotuskovým krémem


     Jednou mi moje sestra udělala tyto úžasné cupcakes, ale s arašídovým máslem. Nedávno jsem však objevila skvělé "lotuskové" máslo. Proto jsem se rozhodla tyto dvě věci zkombinovat :). Recept jsem si trošku upravila, původní recept i s podrobným postupem a fotkami najdete u mé ségry zde.
     
     Třtinového cukru jsem neměla dost a proto jsem část dosypala bílým (chuť to příliš nezmění). Do těsta jsem nepřidala ani bílou čokoládu (byla jsem líná pro ni zajít, zbytek věcí byl už doma :). A jak již bylo zmíněno, místo arašídového másla jsem přidala do krému asi tři lžíce "lotuskového" másla. Oblíbený karamelový krém se tak dostál nové variace.

     Pro milovníky čokolády a karamelu spokojenost zaručena :).

Žádné komentáře:

Okomentovat